Оригинална покана за бала отправиха ученици от Русе към своя

...
Оригинална покана за бала отправиха ученици от Русе към своя
Коментари Харесай

Учител от Русе получи трогателна покана за бала чрез вестник

Оригинална покана за бала насочиха възпитаници от Русе към своя класен началник. Дванадесетокласниците от МГ “Баба Тонка ” разгласиха прочувствено обръщение към обичания си преподавател Бисер Станиславов на страниците на русенския вестник “Утро ”. И с цел да е изненадата още по-голяма, девойките и момчетата от 12 Г клас се събраха с вестник в ръка пред дома на класния.



Денят, 22 март, също не е определен инцидентно от зрелостниците, а съответства с патронния празник за 160-ата годишнина на емблематичната гимназия. Преподавателят по биология е колекционер на вестници, което въодушевява класа за ексцентричната покана.



“Г-н Станиславов ни научи да реализираме фантазиите си и в никакъв случай да не се стопираме пред трудностите. ”, пишат дванадесетокласниците от паралелката по естествени науки. “Като бъдещи лекари - или най-малко множеството от нас, освен обогатихме знанията си по биология за пет години, само че и станахме по-амбициозни, вярващи в себе си и целеустремени. Г-н Станиславов, елате с нас на бала и се гордейте с нас, както ние се гордеем с Вас! ”.



Вълнуващото обръщение мегейците допълват със стихотворение, отдадено на своя безрезервен преподавател.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР