организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария –

...
организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария –
Коментари Харесай

Стипендии за обучение в швейцарски колежи

организират серия от семинари на тематика: „ Обучение в Швейцария – път към сполучлива кариера в хотелиерството и туризма “. Събитието е проведено взаимно с организация за обучение „ Скай Лайнс “ и ще се организира в следния график:


• София – 16 ноември, хотел „ Маринела” 18:30 часа
• Пловдив – 17 ноември, хотел „ Тримонциум”, 18:30 часа
• Варна – 18 ноември, хотел „ Голдън Тюлип”, 16:30 часа
• Бургас – 19 ноември, хотел „ Приморец”, 16:30 часа


РЕГИСТРАЦИЯ

Swiss Hotel Management School
(SHMS) , Hotel Institute Montreux (HIM) , IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще показват своите стратегии, които сплотяват швейцарските обичаи и опит в хотелиерството със актуалните трендове в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG) , оферират необятна гама бакалавърски и магистърски стратегии в областта на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство . Програмите се преподават на британски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно се провежда и интернационално кариерно ревю, в което вземат участие над 120 от водещите интернационалните компании като Ritz-Carlton, Four Seasons, Hilton, Kempinski, Hyatt, Accor Group, Seaborne Cruises, Emirates Airlines, Swiss Tourism и други По-време на форума, студентите имат опция да се срещнат персонално с над 120 работодателя, като съгласно статистиката всеки студент има по 2 изявленията, а има и отличници със 7-8 изявленията в границите на двудневното събитие.

ВАЖНО! Тази година Swiss Education Group дава опция на българските студенти да аплайват за стипендии, които покриват до 40% от таксата за образование!В рамките на идните семинари ще научите детайлности за изискванията на състезанието!

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цялостен живот на завършващите студенти, с цел да изградят своята кариера за години напред. Серията от семинари на SEG: „ Обучение в Швейцария, път към сполучлива кариера в хотелиерството и туризма “ ще се организира в интервала от 16 до 19 ноември, 2017 година в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да извършите ТУК .

PR публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР