Организацията на обединените нации - ООН призова Русия, Иран и

...
Организацията на обединените нации - ООН призова Русия, Иран и
Коментари Харесай

ООН се опасява от използване на хлор от всички воюващи в Идлиб

Организацията на обединените народи - Организация на обединените нации прикани Русия, Иран и Турция да предотвратят борба в провинция Идлиб в Сирия, оповестява " Ройтерс ".

Организация на обединените нации разяснява, че военните дейности ще обиден милиони цивилни и допускат, че и двете страни ще употребяват хлор като химическо оръжие .

Специалният делегат за Сирия Стефан де Мистура разяснява, че в Идлиб има висока централизация на задгранични бойци, в това число към 10 000 терористи .

Той добави, че би било добре да се основат филантропични коридори за изтегляне на цивилни, в сравнение с да се инициира борба, която може да се окаже " съвършената стихия ".

 Организация на обединените нации предизвестява за филантропична злополука в Идлиб
Организация на обединените нации предизвестява за филантропична злополука в Идлиб

Очакват се 800 000 бежанци

За риск от филантропична злополука в сирийската провинция Идлиб предизвести през вчерашния ден Организация на обединените нации. Очакват се нови 800 000 бежанци да изоставен в търсене на избавление. Линда Том, представител на офиса за филантропична съгласуваност на Организация на обединените нации предизвести, че военните дейности в региона затрудняват филантропичната активност.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации предизвести по-рано Дамаск да не подхваща нахлуване в провинция Идлиб , защото това може да докара до филантропична злополука.

 Организация на обединените нации предизвести Асад да не настава към Идлиб
Организация на обединените нации предизвести Асад да не настава към Идлиб

Има риск от филантропична злополука...

Вчера, съветският външен министър Сергей Лавров разказа екстремистите в Идлиб в Сирия като " гноясал цирей " , който би трябвало да бъде премахнат. След диалози със саудитския си сътрудник в Москва , Лавров разяснява, че бойците употребяват цивилни като човешки щит .

Правителството на Башар ал- Асад, подкрепено от Москва, декларира, че има за цел да си върне Идлиб , който се трансформира в леговище за цивилни и бунтовници, разселени от други елементи на Сирия, както и джихадистки сили.

В изявление за " Ройтерс " по време на посещаване в Израел, съветникът на Белия дом по национална сигурност Джон Болтън означи, че контактите на Съединени американски щати с Русия не включват съгласие за интервенция на сирийските сили против бунтовниците в Идлиб. Той предизвести, че Съединени американски щати ще отговорят, в случай че бъдат употребявани химически оръжия в Идлиб .

 Русия организира обучение с 25 кораба и 30 самолета в Средиземно море
Русия организира обучение с 25 кораба и 30 самолета в Средиземно море

До 8 септември упражняват противовъздушни, анти-подводни и анти-минни качества
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР