Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си

...
Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си
Коментари Харесай

Една вечер за НЕ пропускане с Теодосий Спасов и приятели

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще показват най-новия си план - " Теодосий Спасов и другари ", на 15 ноември от 20 ч. в " София лайв клуб ". Именитият музикант, който може да изсвири по несравним метод всяка мелодия на дудук, е прочут и със своите истински хрумвания, за реализирането на които събира на една сцена международни музиканти от разнообразни жанрове. 
В плана взе участие музикантът с живописен глас Дони, с който Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с фантастичната Хилда Казасян ще изпълнят песни на нейния татко - видния композитор и диригент Вили Казасян. В осъществяване на артиста и тромпетист Мартин Ташев ще чуем български ретро поп песни, обичани на феновете на същинската поп музика в България. Публиката ще припява незабравимата ария " Утринна сянка ", само че в нов аранжимент с силата и страстта, с които изпълнителите умеят да въодушевяват. 
Част от концерта " Теодосий Спасов и другари " ще са едни от най-хубавите пловдивски комбо музиканти - Мирослав Турийски - клавишни, Александър Леков - бас, и Начо Господинов - ударни, които дружно с маестрото ще смесят музиката по несравним метод. 
Звездният състав ще показа нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии, като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще сплоти креативните, стиловите, вокалните и инструменталните умения на всички музиканти по време на концерта, който се организира с поддръжката на Министерството на културата. Една вечер за НЕ пропускане!
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР