Организаторите на безплатните медицински прегледи от Културно-информационния център в Босилеград

...
Организаторите на безплатните медицински прегледи от Културно-информационния център в Босилеград
Коментари Харесай

Лекарите, задържани в Босилеград, са в шок

Организаторите на безплатните медицински прегледи от Културно-информационния център в Босилеград упорстват и Брюксел да вземе отношение по случая със задържането на българските лекари.

Задържаните медици към момента се възстановят от преживения стрес.

„ Събраха ни документите като на нарушители. Започнаха да пишат някакви протоколи, с какво се занимаваме, какво носим. След като си завършиха този документ до последната дребна буквичка, внезапно споделиха хайде елате в този момент с нас! И един по един в партизанска редица ни натовариха в полицейска кола. Като гледката, която беше пред културния дом беше потресаваща! Беше обкръжен с служители на реда. Все едно се случва фактически нещо чрезвичайно. Едва ли не дрога продаваме. Хората по прозорци, в профил, стопираха да вървят, да продават, всички гледат... Ние като някакви нарушители се почувствахме”, споделя доктор Цветанка Цолова .

Тя счита, че лекарите ще не помнят горчилката, само че й е мъчително за българите, които са потърсили, само че не са съумели да получат помощ.

Какво се случи в Босилеград на 10 ноември през погледа на доктор Цветанка Цолова гледайте на следващия ден в предаването „ Тази сутрин”!

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР