Оракулът от село Граница Василка Анакиева придобива популярност първо в

...
Оракулът от село Граница Василка Анакиева придобива популярност първо в
Коментари Харесай

Оракулът от село Граница Василка Анакиева: Политици дават по 40 000 лева за магии, а Бойко Борисов ще изкара 4-годишен мандат

Оракулът от село Граница Василка Анакиева придобива известност първо в Кюстендилско, а по-късно и в цялата страна с точните си предсказания. Пред „ Ретро “ тя съобщи, че и прогнозите й за последните парламентарни избори също са се оказали правилни. Пред Нова телевизия тя е планувала, че въпреки и мъчно, Веселин Марешки и партията му „ Воля “ ще намерят място в 44-ото Народно заседание, както и че Обединените патриоти ще отбележат триумф. Василка, известна в региона на селото си като Жената с третото око разяснява, че положително или неприятно, третото държавно управление на Бойко Борисов ще изкара цялостен 4-годишен мандат. Тя разкри и любопитни моменти от живота на българските политици.

По думите й доста от тях ходели да им вършат турски и арабски вълшебства, като сумите, които плащали стигали до умопомрачителните 40 000 лв..

Най-често те желали да се направи по този начин, че да останат още на власт и да избегнат правосъдни каузи. Василка Анакиева е разтревожена от една засилваща се в последните месеци наклонност – при нея все по-често вървят българи, измъчвани от суматоха, страхова невроза и меланхолия. Често това са хора, които са теглили неголеми заеми, които не могат да обслужват. Василка е възмутена, че при тях незабавно идват частни правосъдни реализатори и им лишават имуществото, а някои не устоят на напрежението и стартират да мислят даже за самоубийство. На базата на насъбраните наблюдения оракулът Василка е направила самобитен рейтинг на България – БББ. Тройното Б на процедура е положението на българите – заболели, безпарични и безработни.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР