Определението „мечка“ за актьор, който става популярен от малкия екран

...
Определението „мечка“ за актьор, който става популярен от малкия екран
Коментари Харесай

Асен Блатечки: Никога не съм държал на парите

Определението „ мечка “ за артист, който става известен от дребния екран и вкарва хората в театъра, е прям комплимент за Асен Блатечки.

„ Преди ни назоваха маймуни. Това са нормално най-хубавите хора в сектора. Аз знаех, че ще бъда мечка още преди ВИТИЗ. Така съм учтив, с каквото и да се захвана да съм най-отгоре. Така беше и със спорта, гонех проект най-много. “, изясни пред Българска национална телевизия Асен.

Той посрещна с подигравка остаряло изявление на някогашния министър на културата Вежди Рашидов, че създатели като него са ярък образец за сполучлив бизнес модел и изкарват по 50 – 100 000 лева на месец (б..а към абсурда с инспектора, скочил на Бургаския спектакъл за това, че не е оповестена социална поръчка за функциите на Блатечки, вземащ по 20 000 годишно хонорар за функциите си там).



„ Със 100 000 лева добре е да си живее човек. И аз ще мога по този начин. Изкуството не може да бъде бизнес в България поради дребния пазар, само че считам, че е обикновено човек да получава максимума пари за това, в което е добър. Иначе аз в никакъв случай не съм държал на парите, за мен е по-важно да съм свободен. Ако в театъра се закучат нещата нямам проблем да стана преносвач и отново ще взимам по 100-200 лева дневно. “, безапелационен е Блатечки.

В момента той довършва британската версия на кино лентата „ Бензин “, който за премиерния си уикенд в края на пролетта събра 25 000 души и това го трансформира в най-гледната бг продукция за последните седем години.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР