Опозицията няма национална кауза и разпознаваемост и с вота на

...
Опозицията няма национална кауза и разпознаваемост и с вота на
Коментари Харесай

Любомир Стефанов за ролята на ДПС в правителството: Без тях сметката не излиза

Опозицията няма национална идея и известност и с вота на съмнение си прави акцията за локалните избори. Това мнение изрази в изявление за БНР политологът Любомир Стефанов, учител в Нов български университет. Според него политиканстването в Народното събрание прави тематиката за енергетиката да олеква.

" Доста от героите, които обясняваха от предходната зима насам по какъв начин енергийният апокалипсис ни се е стоварил на главата, не се случи, през вчерашния ден те бяха още веднъж прекомерно дейни. Злокобно кълняха, че дръпнем ли този шалтер, страната загасва, остава на мрачно. Корнелия Нинова употребява всяка тематика, " с цел да вдигне акцията от точка 0 за нейната партия ", уточни политологът. 

По думите му Нинова показва, че ѝ липсват всевъзможни тематики в локалните избори. " Дебати през седмица и вотове до дупка демонстрират немощта на опозицията да конструира и поведе национално неодобрение, да го събере и активизира ", сподели още той. 

В отговор на въпрос ще изпрати ли сигнал до ПП-ДБ при днешното гласоподаване на вота на съмнение, Стефанов позволи: " Възможен е подобен сюжет. Обичайните обвинени биха създали сходно нещо. Ще има някакъв жест сигурно, който да поддържа тази линия – рецензиите на Борисов към Петков в общественото пространство. "

" Ролята на е фундаментална. явно би трябвало да стоят, другояче сметката не излиза ", разяснява Любомир Стефанов.

" не взе участие в изпълнителната власт. В законодателната е належащо с гласовете си, с цел да бъдат направени промени. Ако искаш да направиш измененията, които си заречен, би трябвало да избереш по-малкото зло. И си плащаш цената. Дали са съумели да обяснят на своите симпатизанти, членове и гласоподаватели за какво това се случва по този метод и за какво господин Пеевски, който беше най-черното нещо, съществуващо в българския политически живот, сега е, няма да споделям рицарят на бял кон, само че флагманът на измененията. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР