Опорният халф на ЦСКА - София Жеферсон притесни спортно-техническия щаб

...
Опорният халф на ЦСКА - София Жеферсон притесни спортно-техническия щаб
Коментари Харесай

Жеферсон изплаши щаба на “червените”

Опорният халф на ЦСКА - София Жеферсон тормози спортно-техническия щаб на отбора. Той напусна терена още в 30-ата минута на вчерашното дерби с Левски с разтежение в адуктора. Днес бразилецът ще премине цялостни медицински проучвания, които ще дефинират сериозността на неговата контузия. Твърде евентуално е да се наложи 28-годишният футболист да отсъства от игра за няколко седмици. 

Така за повторно напролет Жеферсон може да почива наложително. Той записа близо месец без офицален дуел, откакто получи деветия си жълт картон от началото на сезона при гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица на 12 март. Халфът бе осъден за семействата на Спартак (Варна) в шампионата и Черно море в шампионата за Купата на България и се завърна едвам на 9 април, когато бе титуляр при турнирната победа с 2:0 над Славия на “Овча купел ”. 

Сега упованията са, че Саша Илич още веднъж няма да има разполагаем Жеферсон за прочут интервал от време. В негово неявяване вариантите в средата на терена са Джонатан Линдсет, Марселино Кареасо, Станислав Шопов и Тибо Вион. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР