Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове.

...
Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове.
Коментари Харесай

“Жена-мечта“ през погледа на мъжкото око

Опитвайки се да наподобяват привлекателни, дамите прибягват до доста трикове. Но има ли смисъл в това, в случай че мъжете не виждат даже половината от тези старания? Да забележим на какво мъжете обръщат внимание, тъй като то е това, върху което би трябвало да работите.
Прочетете още
В търсене на декоративна козметика, нанасяне на грим за час и следене на най-новите достижения в пластичната хирургия, дамите постоянно минават границата: грижата за себе си става не нужда, а единственият смисъл на живота. Сами разбирате, че това е тъпо!

И ето го парадокса: като предписание, по-голямата част от това, в което дамите прекарват доста часове, мъжете просто не виждат. Те виждат други неща.

Усмивка
Първото нещо, което постоянно хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях. И няма нищо чудно: по какъв начин да не забележите лъчезарната наслада, която е ориентирана право към вас?

Господата са по-склонни да се приближат до усмихнато или смеещо се момиче, в сравнение с до такова, на чието лице е замръзнала недоволна мимика. И преди да се възмутите (да, знаем, че всеки има неприятни дни), пробвайте се да извършите прилика със личното си държание. Бихте ли харесали човек, начумерен като градоносен облак?

Глас
Гласът е нещо, на което просто е невероятно да не обърнете внимание (освен, несъмнено, в случай че не поддържате връзка с хора на жестомимичен език) и нещото, в което мъжете постоянно се влюбват.

И всяка жена може да обърне внимание на своят тирада, да я усъвършенства, да образува най-подходящия тон на личния си глас. Резултатът няма да закъснее.

Коса
Да, това е реалност - по-голямата част от представителите на мощната половина на човечеството не могат да откъснат очи от женските кичури.

Първото нещо, на което те обръщат внимание, е дългата, гъста и здрава коса. Така че не бързайте да зачеркнете грижата за косата от листата с процедури - всичкото време, което вложите в това, ще ви се върне многократно.

Както видяхме, мъжете не постоянно обръщат внимание на това, което дамите толкоз яростно се пробват да покажат. Напълно допустимо е вашият обичан да не забележи ламинираните ви мигли или страхотния салонен маникюр.

Ако обаче следвате горните препоръки, той ще ви гледа по този начин, както се гледа една същинска богиня.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР