Опитният защитник Генади Луго е един от футболистите, които подсилиха

...
Опитният защитник Генади Луго е един от футболистите, които подсилиха
Коментари Харесай

Генади Луго: Нашата цел е Черноморец да ни преследва, а не ние тях

Опитният бранител Генади Луго е един от футболистите, които укрепиха отбора на третодивизионния Септември 98 (Тервел) през сегашния пролетен полусезон. Доскорошният състезател на Спартак (Варна) през есента на предходната година разтрогна контракта си с клуба и дружно с още няколко някогашни играчи на варненци е в основата на мощното показване. 

Тервелци са втори, като изостават на седем точки от първенеца Черноморец (Балчик) в битка за промоция във Втора лига. А идният мач против дубъла на Спартак сигурно ще има прочувствен привкус. 

Ето какво съобщи Луго пред Sportal.bg за поставената задача на отбора до края на сезона: 

" През този сезон нашият отбор е един от факторите в Трета Лига. Имаме доста опитни момчета, минали с триумф в професионалния футбол и, в случай че бъда по съответен, съвсем всички наши играчи са играли в професионалния футбол в Първа или Втора Лига. Изоставаме, само че дишаме във врата на Черноморец (Балчик) и би трябвало да бъда прям, тъй като не ние, а те би трябвало да ни догонват. 
 Труден мач чакат в Тервел Труден мач чакат в Тервел
Докато Балчик упражняват професионално всеки ден, ние се събираме единствено два пъти на тренировки през седмицата. Амбицирани сме да приключим преди всичко и това не е недостижима задача. Голяма е заслугата на Община Тервел и на някои частни компании, които ни оказват огромно подпомагане. 

Материално сме добре и една промоция във Втора лига ще възнагради напъните ни. Това ще бъде същински празник за този дребен град. И тук е въпрос на тактика. Ние не желаеме да влезем и след един сезон още веднъж да изпаднем, както е ставало до момента с доста тимове. На масата би трябвало да седнат треньори, ръководители и Община, с цел да одобряват една дълготрайна тактика. Но съм оптимист след всичко това, което се случва. 

Да, идният мач против моя някогашен отбор Спартак (Варна) е малко по-различен като заряд и страст, както и за някои момчета от тима като Владо Мирчев, Румен Николов и Тошко Маринчев, които са минали с триумф през Спартак, само че най-малко за мен това е един мач, в който би трябвало да спечелим три точки по пътя си към заветна цел ", съобщи Луго пред нашата медия.

Автор: Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР