Опитахме се да намерим правилната шестица на игрището. Нямахме необходимата

...
Опитахме се да намерим правилната шестица на игрището. Нямахме необходимата
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Трябва да си научим уроците

" Опитахме се да намерим вярната шестица на игрището. Нямахме нужната настройка и загубихме поради механически неточности. “

Това сподели селекционерът на женския ни народен тим по волейбол Лоренцо Мичели, откакто България загуби от Канада и отпадна от Световното състезание след 4 провали в група „ С “.

„ Опитахме в последния гейм да създадем промени. Не успяхме да намерим вярната химия. Знам какво би трябвало да направя. Ще обсъдим какви са задачите и плановете пред този тим. Моето предпочитание е да продължа с отбора. Искам да се извиня на всички за неприятните резултати “, съобщи той.

„ През лятото видяхме, че можем да победим Канада, а в този момент действителността е друга. Трябва да си научим уроците. Лятото беше доста положително, с много млади състезателки. Заслужихме си загубата против Канада през днешния ден. Всеки един на полето се опита да направи оптималното, само че никой не искаше да приключим присъединяване на Световното състезание по този метод. Имаше прекалено много страсти още в първия мач против Германия, само че в този момент би трябвало да приемем станалото. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР