Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива и смятам,

...
Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива и смятам,
Коментари Харесай

Атанасов: Опитахме се да дадем начало на политическа алтернатива

Опитахме се да дадем начало на политическа опция и считам, че тя е сполучлива. Това сподели ген. Атанас Атанасов, който е съпредседател дружно с Христо Иванов на новата коалиция „ Демократична България”.
Имаме извънредно мощни послания свързани с няколко тематики – бизнес среда, ориентировка към ядрото на Европейски Съюз и НАТО, отбрана на свободата, съобщи Христо Иванов.
„ Още съм под влияние на страстта в залата, която беше многолюдна, шарена, шумна и на страстите по улиците. Толкова доста хора ни спираха, стискат ни палци, пожелават ни триумф, очевидно хората виждат в нас алтернативата”, добави Атанасов.
" Ние предложихме управническа опция, екип на нашата управническа опция, тъй като кабинетите в сянка са английска парламентарна процедура в двупартиен модел. Това, което ние вършим, в някакви точки се приближава, само че не е и същото. Това, което желаеме да създадем е да дадем пердах на ръководещите на терена на концепциите. Те имат голяма медийна машина, имат голям запас, законов и не напълно, либерален и не съвсем”, разяснява Христо Иванов, представен от бтв.
„ Хората, които показахме през днешния ден са несъмнени експерти, имат хрумвания, а нашето ръководство е безперспективно”, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР