Опита нокаут срещу молдовеца Корнелиу Лисий, но противникът му така

...
Опита нокаут срещу молдовеца Корнелиу Лисий, но противникът му така
Коментари Харесай

Мартин Копривленски с осма победа като професионалист в кикбокса

Опита нокаут против молдовеца Корнелиу Лисий, само че съперникът му по този начин и не падна на пода

Бургазлията Мартин Копривленски записа осма победа като експерт в кикбокса и първи триумф в петрундов дуел.

Българинът надви над молдовеца Корнелиу Лисий в подглавен дуел на събитието MAX FIGHT 57 в София. След 15 минути здрава борба на кръга в зала " Левски София " 21-годишният Мартин бе разгласен за победител с 3:0 гласа, оповестява sportal.bg.

Бургазлията стартира с типичния си противоположен гард. Лисий се опитваше да отвърна с кикове, само че несполучливо. Защитата на младия българин беше на равнище. В последната минута на рунда състезателят на Семеен кодекс " Армеец " включи и боксови комбинации.

Финтовете на по-малкия от братята представители на бойната фамилия Копривленски объркваха Лисий и молдовецът изпитваше усложнения да реши по кое време да нападна и по кое време и от какво да се пази. Многократният първенец на България стартира да се усеща все по-комфортно и да нападна с все по-разнообразни офанзиви на кръга в зала " Левски София ", само че нокаутиращото попадение не идваше.

Доминацията на Мартин се усили в третия и четвъртия рунд . Талантът с победа в " GLORY " сподели отлична кондиция и не спря да нападна. Силните удари в тялото на Лисий се отплатиха и молдовецът стартира да се движи по-бавно и мудно на кръга.

Копривленски сподели, че желае да зарадва публиката с нокаут и да се потвърди пред себе си . Въпреки удобната преднина в съдийските карти, българинът търсеше нокаута и в петата част. Лисий позволи доста удари и в този рунд, само че по този начин и не падна на пода.

Гледайте тук:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР