Опит за кризисен ПР се готвят да предприемат от Продължаваме

...
Опит за кризисен ПР се готвят да предприемат от Продължаваме
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Продължаваме промяната” с опит за кризисен пиар - прикриват управленската си немощ с подновяване на атаките срещу Иван Гешев

Опит за спешен ПР се готвят да подхващат от " Продължаваме промяната ", научи ПИК от коридорите на Народното събрание. Притеснени от възходящото неодобрение против държавното управление на Кирил Петков, посъветвани от ПР-та на партийната групировка Диана Дамянова, от " Промяната " щели да излязат с декларация с искане за оставката на основния прокурор. Обмисляло се декларацията да се показа от трибуната на Народното събрание или да се внесе като нарочна точка в Комисията по конституционни и правни въпроси на Народното събрание.

Дамянова, която в предишното беше ПР на представителя на " Лукойл " за България Валентин Златев, посъветвала Кирил Петков да се конфронтира с Гешев, с цел да се отклони публичното внимание от увеличаващите се рецесии. " Продължаваме промяната " били в невъзможност по въпроса със " зеления документ " и невиждания растеж на болните от ковид. Липсата на бюджет за 2022 година щяла да се усети доста скоро, а и ръководещите нямали визия какви ще са политиките в бъдещия бюджет. Още по-голям проблем се очаквал в идващите седмици с цените на тока и парното.
свързани новини84069преди 2 часа
Управленската отпадналост на Четворната коалиция можело да се тушира само с опит за възобновление на офанзивите против обвинител №1, още повече че по този начин щели да се запушат и неуспехите на вътрешния министър Бойко Рашков за справяне с някогашните властимащи.

От прокуратурата отхвърлиха да разясняват разкритието на ПИК, за което получихме удостоверение с изключение на от " Продължаваме промяната ", само че и от " Демократична България ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР