Опенхаймер триумфира и на наградите Изборът на критиците, като спечели

...
Опенхаймер триумфира и на наградите Изборът на критиците, като спечели
Коментари Харесай

Опенхаймер и Барби триумфираха на наградите Изборът на критиците

" Опенхаймер " победи и на премиите " Изборът на критиците ", като завоюва водещия приз за най-хубав филм, оповестиха Агенция Франс Прес и " Варайъти ".

В телевизионните категории измежду отличените се подредиха сериалите " Наследници ", The Bear и Beaf. 

Филмът на Кристофър Нолан беше номиниран в 13 категории, като завоюва осем от оценките, измежду които за най-хубав режисьор - Кристофър Нолан, най-хубав артист в поддържаща роля - Робърт Дауни Джуниър, най-хубав монтаж, най-хубави образни резултати. 

" Барби " взе 6 статуетки от общо  18 номинации, в това число за най-добра комедия, за най-хубав автентичен сюжет, за най-хубава ария - I'm Just Ken. 

В категориите за най-хубав артист и актриса в основна роля бяха отличени надлежно Пол Джамати за " Останалите " и Ема Стоун за " Клети създания ". Отличието за най-хубава актриса в поддържаща роля отиде при Давайн Джой Рандолф за осъществяването й в " Останалите ".   Френската продукция " История на едно рухване " на режисьорката Жустин Трие беше определен за най-хубав интернационален филм. 

С почетена премия беше почетен Харисън Форд, като наградата му беше връчен от режисьора на " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " Джеймс Манголд.  В телевизионните категории като най-хубава драма и комедия бяха отличени надлежно " Наследници " и " Мечката ".

Ролята в " Наследници " донесе наградата за най-хубав артист в телевизионна драма на Киърън Кълкин. Съответната премия при дамите завоюва Сара Снук за присъединяване си в същия сериал. Наградите " Изборът на критиците " се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association), която сплотява експерти от Съединени американски щати и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните публицисти. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР