Опасни емоции, които вредят на здравето Когато казваме, че определени

...
Опасни емоции, които вредят на здравето Когато казваме, че определени
Коментари Харесай

Опасни емоции, които причиняват тежки заболявания

Опасни страсти, които вредят на здравето

Когато споделяме, че избрани усеща ни тровят, това не е просто лиричен израз. Ако не вярвате, вижте по какъв начин страстите засягат избрани органи и по какъв начин са тясно свързани с отравянето на тялото.

1.Гняв
Когато сме ядосани, има закъснение в работата на черния дроб.

Чувството на яд нарушава естественото действие на черния дроб, което е от изключително значение за пречистването на кръвта ни. Ако черният дроб е блокиран, тогава сме отровени!

2.Тъга
Същото се случва и с възприятието на горест (скръб), която саботира работата на белите ни дробове – вторият орган, който дава отговор за детоксикацията. Как дишаш, когато си печален? Дълбоко и умерено ли? Не!

Тогава може да се каже, че дишате като риба – плитко. Така че не инцидентно споделяме, че „ тъгата ни задушава “.

Тъгата непосредствено визира дишането и дебелото черво и затова тогава дишаме плитко и изпитваме усложнения с отделянето на изпражнения – запек.

Следствието на едното или другото е задържането на отрови в тялото, които не сме изхвърлили посредством дишането или изпражненията.

Кръвта не получава задоволително О2 и задържа прекалено много въглероден диоксид. Той предотвратява прехвърлянето на избрани хранителни субстанции и в последна сметка даже кара някои кафези да се приспособяват към безкислородно деяние (така се развиват раковите клетки).

3.Страх
И третият детоксикиращ орган, бъбреците, е мощно повлиян от страстите. Бъбреците и пикочният мехур са най-засегнати от страха. Вероятно сте чували изразите „ замръзнах от боязън “ или „ пребледнях от боязън “.

Това се случва, когато засегнатите от страха бъбреци внезапно стартират да се свиват и тогава има закъснение на филтрирането и пречистването на кръвта.

В резултат на това пораждат нарушавания на кръвообращението, което кара крайниците ни да „ замръзват “.

Ако страхът трае по-дълго, последствията са още по-тежки. Бъбреците засягат и мускулите, които свиват пикочния мехур и ануса.

Ако те са блокирани от боязън, това може да докара до неконтролираното изхвърляне на изпражненията и урината.

4.Грижа
Грижите не тровят незабавно. Усещането за грижа визира храносмилателната ни система, най-вече стомаха, далака и панкреаса.

Факт е, че тогава храносмилателните органи стават тесни и не могат да действат вярно. Следователно даже най-висококачествената храна може да се трансформира в отрова в организма, защото се усвоява погрешно и в органите стартира развой на храносмилане и застояване на храната.

Следователно, вместо добре храносмилана храна, с киселина и ензими за нейното разграждане, в червата ни идва полуразградена храна, която е чудесна база за патогенните организми и техните отпадни артикули, които ни тровят.

5.Завист
За завистливите споделяме, че имат “твърдо сърце ” и това е доста тъкмо изложение.

Завистта удря сърцето и тънките вътрешности. Желанието за по-голямо благосъстояние се отразява върху неправилното действие на сърцето.

Живеейки в непрекъснатия боязън, че нещо може да му бъде отнето, изгубено или обременено с още повече се отразява пагубно върху сърцето.

Тези пет токсини стоят в основата на множеството болести през днешния ден.

Вижте още: Йодна решетка: ще се изумите от лечебните й резултати

Така че множеството тъжни хора развиват хронични проблеми с дишането (астма, бронхит), постоянно тревожни – храносмилателни усложнения, постоянно ядосани и ядосани хора – чернодробни проблеми, тези които непрекъснато се опасяват – побелели коси и компликации с репродуктивните органи, проблеми с кръвообращението и инфектиране на пикочните пътища.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР