Онлайн информационен ден за възможностите за българския бизнес по Националния

...
Онлайн информационен ден за възможностите за българския бизнес по Националния
Коментари Харесай

Как бизнесът да вземе пари от Националния план за възстановя...

Онлайн информативен ден за опциите за българския бизнес по Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) провежда Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия (ИАНМСП). Събитието ще се организира на 30 август 2022 година (вторник) от 11 ч. в залата на ИАНМСП (ул. „ Леге “2-4) и ще бъде намерено от служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов и от служебния министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

От Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност„ (ГД ЕФК) към Министерството на нововъведенията и растежа ще показват първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност – „ Технологична рационализация “. Тя е с бюджет 260 млн. лева, като по отношение на размера и потребностите си микро, дребните и междинни предприятия в страната могат да получат сред 180 000 лева и 700 000 лева за ново съоръжение и програмен продукт. Кандидатстването по мярката е напълно електронно и ще е отворено до 21 септември 2022 година

За присъединяване в осведомителния ден би трябвало да се регистрирате на:. Впоследствие ще получите имейл за удостоверение с данните за достъп до събитието, прецизират уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР