Днес в сградата на Областна администрация Благоевград се състоя официалната

...
Днес в сградата на Областна администрация Благоевград се състоя официалната
Коментари Харесай

Новият областен управител на Благоевград Г. Динев обеща честни и свободни избори

Днес в постройката на Областна администрация Благоевград се състоя формалната гала по встъпване в служба. Георги Динев подари букет с цветя на досегашния регионален шеф Мария Димова, а тя, от своя страна, алегорично съобщи властта и Решението на Министерски съвет.

В своето първо послание Георги Динев благодари на Мария Димова за приемствеността и увери, че ще продължи да работи и надгражда постигнатото досега и още от през днешния ден ще стартира работа в името на всички поданици на област Благоевград.

Като приоритет в работата си новият регионален шеф сложи провеждането на почтени и свободни избори и изрази вяра, че идната акция ще протече спокойно, с почитание и колегиалност сред политическите партии.

„ Аз и целият екип на Областна администрация Благоевград ще съблюдаваме за провеждането на едни почтени и спокойни избори на 9 юни “, увери Динев.

" Винаги съм се управлявал от този собствен принцип, по тази причина желая да ви уверя, че ще работя като приемственик на госпожа Димова. Ще продължим да надграждаме това, което е направено досега от цялата Областна администрация и съм убеден, че екипът, който сварвам тук е работещ екип с работеща администрация. Още от през днешния ден ще стартираме да работим в полза на всички поданици на Област Благоевград ", акцентира Георги Динев.

Г-жа Мария Димова пожела триумф на регионалния шеф, като го срещна с настоящите задания, стартираните планове, които са доста значими за района, и го показа на чиновниците на Областна администрация Благоевград.
Георги Динев е роден в град Петрич, магистър „ Предприемачество и мениджмънт “ от Технически университет Габрово.

Председател на Общински съвет Петрич от 2015 година до 2017 година Бил е депутат в 44-то, 45-то и 46-то Народно заседание. Георги Динев е женен, с две деца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР