On the Seventh Day of Christmas, Viasat World Gave To

...
On the Seventh Day of Christmas, Viasat World Gave To
Коментари Харесай

Viasat World представя 12 дни коледна ТВ програма - 30 декември – 4 януари


On the Seventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT NATURE: ЕПИЧНИЯТ ЙЕЛОУСТОУН ПОРЕДИЦА В ЧЕТИРИ ЧАСТИ
МАРАТОН ОТ 1 7 .00:


Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на епохи.
Първият народен парк в света обаче не е бил виждан по този метод в никакъв случай преди. Четирите епизода са снимани в свръхвисока разграничителна дарба за две години и следват епичната естествена драма в наводняване, студ, огън и апетит.
 

On the Eighth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT EXPLORE:   МАРАТОН
 
МАРАТОН ОТ 1 4 .35: Всяка година по време на сухия сезон шепа смели мъже и дами изкарват прехраната си, като залавят диви бикове. Около 300 000 диви бикове и биволи се скитат из австралийската пустота. Ако не бъдат хванати, те се трансформират в злина и по тази причина има специфични стратегии за тяхното заличаване. Залавянето им освен облагодетелства околната среда, само че е и голяма промишленост, изключително за австралийските туземци.
Всичко стартира от въздуха, до момента в който ловците на бикове летят с хеликоптери над пустошта в търсене на диви бикове и биволи. След това подписват договорка със притежателя на земята - в подмяна на достъп до земята, ловците на бикове ще поделят облагите от продажбата на биковете на пазара за добитък. Става дума за големи облаги, защото цената на биковете е над 150 млн. $. Това е една от най-опасните специалности на Земята, с вдишване на доста опасности, късмет за огромно заплащане и непрекъснато подписване на покупко-продажби.
 

On The Nineth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
EPIC DRAMA:

11 .30 ПОЛУМАРАТОН : Новият сериал е римейк на истинската поредност от 1978-1990 за живота на ветеринарния доктор Джеймс Хериот. Ако харесвате тематиката, гледайте и " Йоркширският ветеринар " по Viasat Nature, с цел да откриете по какъв начин работят наследниците на Хериот през днешния ден.
Току-що излязъл от Ветеринарния лицей в Глазгоу, Джеймс Хериот следва фантазията си да стане ветеринар във превъзходния Йоркширския Дейлс. Той открива, че лекуването на животните включва и лекуване на притежателите им, само че фермерите са взискателни и сурови. В Скейлдейл Хаус Джеймс опознава своето новосформирало се семейство и комплицираните връзки сред тях - непостоянния си и безреден началник Зигфрид Фарнън, своенравния му брат Тристан и проницателната госпожа Хол, която командва парада. Когато локалната хубавица Хелън Андерсън притегля вниманието на Джеймс, той открива нова, по-убедителна причина да остане в Дейлс... Продължава на 2 и на 3 януари от 11:30.
 
EPIC DRAMA : ЗАВРЪЩАНЕ -

21:00: Завладяващата драма в три елементи е въодушевена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на " Златен глобус " Рут Уилсън (позната ви от сериала „ Аферата “) – тук в основната роля, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън – тук в неговата роля е Йън Глен от Game of Thrones.
1963 година: Алисън Уилсън се завръща вкъщи и открива брачна половинка си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро по-късно и твърди, че е " същинската жена " на Алек. Алисън се заема да открие кой в действителност е бил брачният партньор ѝ, само че от тяхната връзка по време на войната, до момента в който е работил за тайните служби, до тайнствен интервал в Индия, Алек очевидно е пазел ревностно своите секрети. Алисън желае да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на части подредения ѝ свят.
 

On the Tenth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
VIASAT NATURE: БЕЪР: ГЕРОЯТ НА КОАЛИТЕ



1 3 .00: Водещият, блогър и деятел в дивата природа Тайсън Майр наблюдава невероятната работа за разкриване на коали на кучето Беър и екипа му, до момента в който избавят и оказват помощ на ранени коали от изгорялата пустота в южната част на Куинсланд и в други зони. През австралийското лято на 2020 година храстови пожари изгориха повърхност с размера на Англия и Уелс, взети дружно, и повече от един милиард животни починаха в тях. Това е история за храброст пред ужаса на пожара, оцеляване в опустошението и вяра, възкръснала от пепелта.
 


On the Eleventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
EPIC DRAMA: МАРАТОН ПРОЕКТ „ СИНЯ КНИГА “ – СЕЗОН 2


ОТ 13:40 МАРАТОН : Вълнуващата научно-фантастична поредност с Ейдън Гилън, прочут с присъединяване си в Game of Thrones, и Майкъл Маларки, прочут на феновете от The Vampire Diaries, дава нова опция за изява на надарената Ксения Соло, известна с превъплъщението си в Пеги Шипен в " Агент: Вашингтонски шпиони ".
Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна ера. Вълнуващата поредност е въодушевена от действителния Проект Синя книга - следствие на НЛО на американските военно-въздушни сили.
Д-р Джоузеф Алън Хайнек (Ейдън Гилън, Game of Thrones), брилянтен астрофизик, е нает в свръхсекретна стратегия, дружно с капитан Майкъл Куин (Майкъл Маларки, The Vampire Diaries). Докато се пробва да открие истината за серия от загадъчни наблюдения на летящи обекти, доктор Хайнек схваща, че е в центъра на огромна и рискова интрига, която ще изложи него и околните му на заплаха.
 

On the Twelfth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me…
EPIC DRAMA: КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК – СЕЗОН 10



2 1 :15 Поредицата свети с присъединяване на Саманта Бонд от " Имението Даунтън " и славата на Джеймс Бонд, както и с повторното преобразяване на гост-звездата Беа Сантос в ролята на репортерката Луис Чери - новата пристрастеност на Крабтри, и не на последно място - огледайте се за младия Хауърд Лъвкрафт. 
Мърдок продължава с проектите си да построи къща и да сътвори благополучен живот за себе си и брачната половинка си Джулия Огдън, само че не е наясно, че Джулия страда безмълвно от възприятие за виновност за убийството на своята мъчителка - психотичната Ева Пиърс.
В поредицата Мърдок и Джулия би трябвало да се сблъскат с опцията да са изпратили почтен човек в пандиза за ликвидиране, когато нови съдебно-медицински проучвания опровергават първичните им доказателства.
Крабтри продължава връзката си с танцьорката Нина Блум, само че когато среща безстрашната кореспондентка Луис Чери, взаимното им привличане скоро става явно. Междувременно по гледище на Джулия Ребека Джеймс учи за доктор в Медицинския лицей за дами, само че когато една от състудентките й е открита мъртва след видимо самоубийство, тя е уверена, че нещо не е наред и стартира лично скрито следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР