Омуртаг. Председателят на ПП ДПС Мустафа Карадайъ посети град Омуртаг

...
Омуртаг. Председателят на ПП ДПС Мустафа Карадайъ посети град Омуртаг
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: В българския политически живот диалогът липсва

Омуртаг. Председателят на Политическа партия Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ посети град Омуртаг с цел да даде мощната си поддръжка за търговищката листата на партията за парламентарните избори на 11 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Водач на листата за двадесети и осми многомандатен изборен регион е Джейхан Ибрямов, следван от Имрен Мехмедова и Сунай Хасанов.

„ През месец април направихме избора на смяната и една огромна крачка за възобновяване на демокрацията в нашата Родина “, с тези думи стартира словото на ръководителя на Движение за права и свободи пред събралите се хора на площада в Омуртаг.

Карадайъ продължи с коментар по отношение на политическа обстановка в страна. „ В българския политически живот разговорът липсва. В главен инструмент за правене на политика последните години се трансформира омразата, разделянето, опълчването и експанзията, както и неналичието на политическа визия и политическа стратегия. Наличието на политическа импотентност търси разграничителни линии в обществото “, бе безапелационен водачът на Движението за права и свободи.

„ Мустафа Карадайъ уточни още, че полотическата мощ е получила голямо самопризнание с избора на Илхан Кючюк за президент на АЛДЕ.

„ Само, че в нашата Родина хора, които влизат в политическото поле, само че и им липсва държавническо, търсят разграничителни линии на опълчване, омразата и експанзия. Едни хора изгубени в превода или изгубени в превода “, разяснява също той.

В словото си зам.-председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата за област Пазарджик Йордан Цонев означи, че с визионерството и проницателността си почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Доган още през 2009 година декларира, че „ най-опасното нещо в политиката е мутризацията в политиката ”. „ 12 години разделят визионерството и проницателността на господин Доган и Движение за права и свободи от сегашните политици, които били политици и партии на смяната. Промяна, за която се сещаш, откакто страната е изправена пред рецесия и е рухнала “, заключи Цонев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР