Омръзнаха ли ви строгите, тъмни костюми, които цяла зима разхождаме

...
Омръзнаха ли ви строгите, тъмни костюми, които цяла зима разхождаме
Коментари Харесай

5 начина да освежим дрехите си в офиса през лятото

Омръзнаха ли ви строгите, тъмни костюми, които цяла зима „ разхождаме ” из офиса? А за какво да не освежим облеклото си на работното място през лятото?

Вярвате или не, жарките месеци към този момент се задават, а какъв по-добър метод да ги приветстваме от внасянето на малко цвят и въодушевление в работните облекла.

Така че, кажете краткотрайно „ довиждане ” на сивите костюми и вършиме черни панталони, тъй като ние идваме на помощ с 5 цветни оферти, които ще ухилен деня ви и ще ви накарат да влезете в ритъма на лятото.

1. Цветна палитра

Един от най-ефектните и красиви способи да разнообразите работното си облекло е да замените елементарната черна блуза с блестящо алена риза?  Стига на работното ви място да няма строго избрана политика във връзка с облеклата, няма нищо неприятно през лятото да преминете към по-цветна и слънчева гама.

Чувствайте се свободни да експериментирате с цветовете и да извършите деня си по-ярък. По-смелите биха могли да заложат на блузи в цвят корал или турско синьо. Ако това ви се коства прекомерно, бихте могли да запазите формалния си черен костюм, само че да му поставите шеговит акцент като жълто или алено коланче. Какъвто и избор да извършите,  носенето на цветни облекла освен ще освежи облеклото ви в офиса, само че и ще  направи деня ви по-усмихнат.

2. Поиграйте си с шарките

Това лято същински шлагер са леопардовите принтове и шарките вид зебра. Освен това положителните остарели флорални претекстове също са на мода и са в положение да внесат наслада и в най-мрачния и дъждовен ден. Към тяхната група се причисляват още и черно-белите шарки вид вестникарски публикации, както и блузите с ярки и занимателни надписи.

Какъвто и вид от тези облекла да притежавате, не се свенете да ги „ изкарате на ярко ”. Нищо няма да разведри деня ви по-добре от една пола с флорални претекстове или пък рокля в жанр зебра. Колкото по-смели и свободни комбинации извършите, толкоз по-слънчево и радостно ще бъде настроението ви.

3. Магическата пола

Полите в пастелни или ярки цветове несъмнено ще внесат нов по-свеж колорит в дългия ви работен ден. Някои по-къси поли също са подобаващи за носене в офис, само че би трябвало да бъдете доста деликатна във връзка с дължината, в случай че не желаете да се превърнете във втора Бриджит Джоунс.

Полите могат да бъдат с дължина под или над коляното, да бъдат в ярки цветове като оранжево, зелено, алено или пък да бъдат в по-пастелната и неутрална гама като бяло, корал или морско синьо. Какъвто и вид да изберете, ще сте на прав път.

Желателно е обаче изборът на цвят да е съгласуван с цвета на кожата ви. Ако имате прелестен безоблачен тен, то тогава наблегнете на цветове, които да го подчертаят. Ако обаче не сте имали време за слънчеви бани, то по-добре да се спрете на цвят, който ще контрастира с бялата ти кожа.

Какъвто и цвят да изберете, полата е една от наложителните облекла в офиса, а нейното по-често носене се възприема като един от първите сигнали, че лятото към този момент наднича иззад ъгъла.

4. Д като джемпър

Тази извънредно комфортна и практична дреха е доста подобаваща за летния сезон. Кажи „ довиждане ” на консервативните жилетки и оборудвай дрешника си със сладки дребни джемпърчета. Те са къси, подобаващи за по-хладно време и ще придадат жанр и грациозност към всеки тоалет.

Строгата черна рокля би стояла отлично с червен или наследник джемпър. С тази дреха хем ще запазите класическия си тип на бизнес дама, хем ще покажете по-освободената си и непринудена страна.

Джемпърите са извънредно подобаващи за прохладните летни сутрини, когато би трябвало да отидете рано на работа. Те ще ви държат топло, когато би трябвало, а когато не са ви нужни са компактни и комфортни за прибиране в дамската чанта.

5. Оборудвате се с аксесоари

Червени обици във формата на сърчица, огромни гривни в разнообразни цветове, блестящо оранжеви и зелени часовници – каквито и аксесоари от този тип да изберете, няма да сгрешите. Дрехите са значими, само че с верните аксесоари бихте могли да освежите и най-консервативното работно облекло.

Всичко, от което се нуждаете е малко въображение и една къса разходка из бижутерските магазините и даже уличните сергии. Това лято всички бижута от нетрадиционни материали като пластмаса и метал са на мода, тъй че не се тормозете да носите сходни аксесоари. По този метод обезпечено ще придадете нов образ на общоприетото ви офис облекло.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР