Омръзна ли ти да се карате с любимия, постоянно някой

...
Омръзна ли ти да се карате с любимия, постоянно някой
Коментари Харесай

Най-разпространените причини за скандал с гаджето и как да го избегнем

Омръзна ли ти да се карате с обичания, непрекъснато някой да е ядосан и да се натрупа напрежение?

Спокойно, всички двойки се карат. Ето кои са най-честите аргументи за скандал и по какъв начин да решиш казуса ;)

Битовизми

Това е най-разпространеният проблем при двойките, въобще при хората, които живеят дружно или прекарват доста време един с различен. Кой прави повече домакинска работа и за какво, кой е по-мърляв и за какво...този лист е доста дълъг.

Решение: Вместо да се карате кой да измие съдовете, разпределете дилемите си по равно и си обещайте, че ще се опитате да не се карате за битовите проблеми просто тъй като не си коства.

Роднини

За множеството хора роднините са неизбежното зло. Особено по празници. Налага се да прекарваме повече време с тях, а постоянно някой не харесва другия и по този начин се заражда следващият скандал.

Решение: Компромиси! Само това оказва помощ в този случай. Всеки държи на роднините си и по тази причина ще би трябвало да изтърпи околните и на обичания.

via GIPHY

Свободното време

То в никакъв случай не ни стига и когато най-сетне го имаме стартират разправиите – по какъв начин тъкмо да го прекараме. На кино, на заведение, с другари, с родственици, с децата, единствено двамата...Никога не сме на едно мнение.

Решение: Имате два почивни дни. Нека той да избере какво да вършиме в единия почивен ден, а ти в другия. Така всички ще са удовлетворени:)

Ревност

Двойките постоянно се карат тъй като се ревнуват. Защо тя му написа, а пък мъжът в ресторанта те заглеждаше, само че той се държи прекомерно благо с колежките си, пък ти от време на време излизаш с компанията на някогашния си...

Решение: Този проблем не е толкоз елементарен за решение. Предложи му да наблегнете на връзката и да бъдете постоянно откровени един с различен. Само по този начин ще преодолеете тази неустановеност.

via GIPHY

Лошо отношение

Не ти харесва тонът, с който ти приказва, той от своя страна се оплаква от това, че непрекъснато се сърдиш, без причина и по този начин стартира оня безконечен скандал за неприятното отношение.

Решение: Научете се да се почитате взаимно. На това се гради всяка връзка. Важно е да си поставите граници, които в никакъв случай да не преминавате. Ако не харесвате отношението си един към различен – променете го:)

Още препоръки и любопитни истории можеш да намериш във:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР