Омбудсманът Мая Манолова сигнализира, че от повече от година едно

...
Омбудсманът Мая Манолова сигнализира, че от повече от година едно
Коментари Харесай

Жена мами държавата, представяйки се за шеф на екипа на Мая Манолова

Омбудсманът Мая Манолова алармира, че от повече от година " едно лице обикаля България и злоупотребява с институцията на омбудсмана ", подвеждайки и мамейки управленията на университети, държавни институции и огромни компании, представяйки се като началник на кабинета на омбудсмана.
„ Казвам го, тъй като през вчерашния ден се завихри огромен скандал с управлението на столична болница, пред което това лице се беше показало за шефката на моя кабинет, държало се по възмутителен метод и желало невъзможни неща. Искам да кажа, че Полина Стоянова, която е шефът на кабинета ми, не звъни по телефони и не е нагла, дори в противен случай – тя е един от най-възпитаните хора, които познавам”, сподели още Манолова и посочи, че са подавани тъжби до полицията за това лице да бъде респектирано, индентифицирано и осъдено, съобщи Фокус.
„ Днес съм поискала среща и с вътрешния министър, с цел да го помоля за повече ангажираност, тъй като е безсрамие тази машинация да продължава повече от една година. Това е нещо като случая с Александър-Спас. Ще е хубаво всички жители да бъдат осведомени за това, тъй като позволявам, че доста институции от стеснение по този начин и не са ме уведомили за вредите, които са претърпели вследствие на тези дейности “, изясни Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР