Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от

...
Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от
Коментари Харесай

Мая Манолова отказа колата от Слави Трифонов

Омбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и водач от НСО и стартира да се вози на публичен превоз, през днешния ден провежда приемна във влака София-Варна. Тя се качи на него в 6,40 часа сутринта пред голям брой публицисти. Билетите на жителите, които ще я приемната, ще бъдат осчетоводени и изпратени на финансовия министър, тъй като хората не са длъжни да заплащат за приемна с който и да било, изясни омбудсманът, представена от БНР.

По думите на Манолова, в случай че е допустимо да си прави работата с публичния превоз, ще инициира акция, с която ще призове всички представители на държавните институции да слязат от служебните си коли и да се насочат към него.

Междувременно шоуменът Слави Трифонов разгласи, че дава кола и водач на Мая Манолова, тъй като било чисто заяждане от страна на страната и че омбудсманът не би трябвало да бъде унижаван. " Благодаря на Слави Трифонов, че ми е предложил кола и водач, аз няма да приема ", съобщи тя, като изрече благодарности на всички другари и познати, които се отзовали.

" Управляващите взеха правото ми на кола - това може да е зло за положително. Автомобилите в моята институция си имат график, не мога да употребявам различен оттова. Хората се свързват с нас при какви ли не случаи. Ще се опитаме да стегнем колите, които имаме ", сподели още омбудсманът.

Тя се извини на жителите, че ги занимава с проблемите си и акцентира, че заради големия интерес от страна на медиите към този момент няма да ги осведоми по кое време и къде ще пътува.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР