Омбудсманът Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в деловодството

...
Омбудсманът Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в деловодството
Коментари Харесай

Манолова хвърли оставка и призна: Не мога да спя заради... СНИМКИ

Омбудсманът Мая Манолова подава оставката си като омбудсман в деловодството на Народното събрание. Това стана преди минути.

"Току-що подадох оставката си като омбудсман на Република България. Мотивите са на уеб страницата на институцията и са изпратени на всеки от вас.

"Дадох оставка, тъй като колкото и самообладание да има човек, то се изчерпва. Месеци и години бях пощенска кутия за проблемите на хората, само че все си мисля за тези, на които не съумях да оказа помощ. Това ме кара да се усещам зле и да не дремя. Мисля, че няма да бъде почтено, в случай че реша, че триумфа на едни дела и щастието на едни хора може да компенсира нещастието на други ", добави тя.

"От началото срещах подбив – коя е тази и какво зависи от нея. После взеха решение да оказват помощ поради натиска, а най-после взеха решение да пречат, тъй като им пречеше високото доверие на хората, което имах ", добави тя.

"Много хора блокираха работата ми. Стигнаха до там да дискредитират и тормозят фамилията ми, с цел да ме спрат, само че това няма да стане. Това единствено ме стимулира ", отсече Манолова.

"Не желая да се върша на воин, само че това, което считам да направя е да си отвоюваме столицата на България назад, тъй като всички погледи са ориентирани към София, тъй като измененията постоянно са тръгвали от тук ", добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР