Олимпийските ни шампионки от ансамбъла спечелиха още две титли на

...
Олимпийските ни шампионки от ансамбъла спечелиха още две титли на
Коментари Харесай

Ансамбълът с нов рекорд и още две титли в Марбея

Олимпийските ни шампионки от ансамбъла завоюваха още две трофеи на шампионата по художествена гимнастика Гран при в Марбея (Испания). Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова и Лаура Траатс отново демонстрираха класата си и още веднъж играха доста мощно и двете си съчетания.

Във финала с три обръча и два чифта бухалки девойките на Весела Димитрова и на Михаела Маевска и бяха оценени с 46.950 точки, което им отреди и първото мяст. В композицията с пет топки българките избухнаха още веднъж, като след изключителното си безапелационно показване получиха нова  рекордната оценка от 51.600 точки. Вчера българките бяха оценени с 50.650 точки.



За олимпийските шампионки от Токио това е последно съревнование преди международното състезание в Япония в края на месеца.

Сребърните медали и в двата финала станаха владеене на състава на Беларус, който получиха 49.550 точки за съчетанието с пет топки и 43.950 точки за това с обръчи и бухалки. 

На трето място останаха домакините от Испания с 43.450 точки за композицияат с пет топки и 38.550 точки за смесеното си осъществяване.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР