Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг. Ивет

...
Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг. Ивет
Коментари Харесай

Ивет Горанова: България над всичко!

Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг. Ивет Горанова се завърна в България. Тя донесе на страната ни първи златен орден от Олимпийски игри от 13 години насам и разумно еуфорията от нейното завръщане бе огромна и на летището я чакаха доста хора, които да я поздравят за грандиозния триумф.

На Летище София състезателката от Плевен съобщи: " Сега може би осъзнах какво се е случило, като виждам какъв брой доста хора се радват, какъв брой са щастливи, горди, че са българи. Поздравления на всички българи. Искам да поздравя и другите девойки, които също завоюваха медали и имам вяра, че до края на Олимпиaдата ще имаме още най-малко два медала “.

" Не се бях замисляла по този въпрос. България над всичко! Няма по какъв начин с една дума да се каже, това е “, сподели тя по отношение на възприятията си след извоюваното златно отличие.

Горанова показа и че тя и нейният щаб са имали религия, че 21-годишната каратистка може да се пребори за златния орден в Токио: „ Последният месец и половина мощно вярвахме, че ще успеем да го спечелим. Отидохме единствено за златото, не се задоволявахме нито със среброто, нито с бронза. За нас това не беше цел и отидохме сигурни на 100% и показахме, че можем “.

Тя съобщи и какво я чака отсега нататък: " Световното състезание през ноември месец. Съвсем скоро е и продължаваме напред и гоним международната купа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР