олически свещеник получи доживотна присъда по пет обвинения за секс

...
олически свещеник получи доживотна присъда по пет обвинения за секс
Коментари Харесай

Свещеник от Охайо получи доживотна присъда за секс трафик на момчета

олически духовник получи доживотна присъда по пет обвинявания за секс трафик и блудничество с три момчета.Прокурорите завиха, че духовното лице се срещнало с децата в предучилищна градина в Охайо и ги принудило да правят полови услуги като пораснали. 56-годишният Майкъл Захариас получи оптимални доживотни присъди по обвиняванията си, написа The Guardian.
Прочетете още
Обвинителите показаха, че Захариас е „ платил на жертвите да вземат участие в полови актове с него, употребявайки страха им, с цел да ги принуди да се подчинят “. Свещеникът твърди, че е почтен. По думите му нито един от половите контакти не се е случил, когато момчетата били малолетни и че всеки полов контакт, откакто са станали възрастни, е бил по взаимно единодушие

Римокатолическата епархия на Толедо, която пусна Захариас в административен отпуск след ареста му през август 2020 година, съобщи, че присъдата „ бележи още една стъпка към правдивост за всички тези, които бяха ощетени “ от дейностите на Захариас.

След осъждането му през май епархията заведе дело за отнемане от ранг на Захария пред Светия трон, който ще вземе окончателното решение по отношение на статута му на духовник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР