Октомври е благоприятен за много от зодиакалните знаци, но не

...
Октомври е благоприятен за много от зодиакалните знаци, но не
Коментари Харесай

Успехи в кариерата и нова любов в живота на зодиите през октомври

Октомври е удобен за доста от зодиакалните знаци, само че не всеки ще бъде подготвен да се възползва от квалифицираните изненади.

Овен

През първата половина на октомври Овенът би трябвало да приключи започнатите планове. Тогава ще пристигна време на спорове, както в персоналния живот, по този начин и на работното място. Кризата обаче в един миг ще отшуми.

Увеличение на финансите не се чака.

Т елец

В персоналния живот на Телеца започва интервал на горещи страсти, по-често позитивни.

На работното място не предизвиквайте спорове.

Финансовото състояние зависи от способността да държат устата си затворена. Трябва да се погрижите за гърлото си и за имунитета си.

Близнаци

Близнаците ще преживеят разлъка с обичан човек. През този интервал емоционалността ще излезе отвън норманите рамки. Това ще аргументи здравословни проблеми.

Рак

Ракът може да изпита сериозен стрес на фона на проблеми в персоналния му живот, само че всичко това е краткотрайно. Може да имате нова полова пристрастеност.

Раците би трябвало да извърнат внимание на сърдечно-съдовата система и гръбначния дирек.

Лъв

Лъвът ще се сблъска с безотговорността на сътрудник, който рискува да попадне в задължения. Звездите обаче споделят, че би трябвало да е съпричастна към проблемите на обичания човек.

Печалбата за Лъвовете ще се усили, само че е допустимо утежняване на здравето.

Дева

Партньорът на Дева ще се стреми да се грижи за нуждаещите се. Не бързайте да се разстройвате: появяването на свободно време ще ви бъде от изгода.

На работното място може да имате нови планове, които да донесат приятни бонуси.

Девите би трябвало да извърнат внимание на тазовите органи. Не сядайте на студени повърхности. Освен това се грижете за здравето на ушите, гърлото и носа.

Везни

Октомври за Везните ще бъде сложен месец. Трябва да се премислят доста неща както на работа, по този начин и в персоналния живот.

Очаква се финансов спад. В един миг Везните може да имат недоразумения с сътрудниците. Не позволявайте на други хора да нарушават вашите персонални граници.

Скорпион

Финансови триумфи за Скорпионите. Парите ще се изливат като от рог на изобилието.

Могат да зародят проблеми в работа с сътрудници. 

Стрелец

Партньорът на Стрелеца през октомври чака финансов триумф. Самият Стрелец ще претърпи финансово крушение. Положението не е по-добро със здравето.

Проектите, почнали през този интервал, ще дадат положителни резултати в бъдеще.

Козирог

Козирозите ще се сблъскат с избрани компликации. Собствениците на личен бизнес, обаче, ще работят изключително продуктивно.

В персоналния живот на Козирозите ще настъпи преосмисляне към по -добро. Козирозите да извърнат внимание на коленете си и никога да не ги претрупват.

Водолей

Водолеите ще имат проблеми в персоналния живот. Любимият човек непрестанно ще изисква нещо от вас.

Работата е излаз за вас, макар че не допуска огромни финансови вероятности този месец.

Риби

Октомври ще бъде в действителност сполучлив интервал за колегата на Риби и като цяло персоналния им живот. Ще има дребен неуспех в кариерата и личния бизнес, само че той ще завърши доста скоро.

Рибите не би трябвало да икономисват този месец - те просто няма да съумеят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР