Днес е Велики вторник – ден, в който трябва да

...
Днес е Велики вторник – ден, в който трябва да
Коментари Харесай

Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти, ще си върши работата спокойно

Днес е Велики вторник – ден, в който би трябвало да има повече примирение и добродетел. Няма да давам препоръки към политиците, служебното държавно управление няма да влиза в никакви политически пристрастености, а ще си прави работата умерено и на високи обороти. Това сподели служебният министър председател Димитър Главчев при започване на днешното държавно съвещание.

„ Едва два дни са минали от Страстната седмица, а към този момент мога да ви осведомявам за много събития с наше присъединяване. Ще стартира с вчерашната ми среща с посланиците на Германия и Украйна – техни превъзходителства Планк и Илашчук. Те ми връчиха покана за присъединяване на конференция, взаимно проведена от двете страни в Берлин на 11 и 12 юни, отдадена на възобновяване на Украйна след съветската експанзия. Хубавото е, че потвърдихме нашите благоприятни условия за присъединяване в тази конференция за възобновяване, по-специално в региона на енергийната и пътната инфраструктура, на жилищния фонд и на стопанската система като цяло “, сподели Главчев.

Служебният министър председател уточни, че има планове в българската делегация да бъдат включени и представители на българския бизнес.

„ Второто събитие беше с министър на електронното ръководство Валентин Мундров, с който участвахме в изтеглянето на номерата на машините, които ще бъдат в процеса на одобряване на сходството за изборния развой. Всички сте забелязали, че самото показване и тегленето на номерата се извърши в изискванията на цялостна бистрота, с което желаеме да покажем, че по този начин ще бъдат провеждани и изборите. Това ни е главната задача “, уточни още министър председателят.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР