Окръжният съд във Велико Търново постанови постоянна мярка задържане под

...
Окръжният съд във Велико Търново постанови постоянна мярка задържане под
Коментари Харесай

Баба Мария правила секс преди дядо Ламби да инсценира обесването й

Окръжният съд във Велико Търново постанови непрекъсната мярка задържане под стража за 77-годишния Ламби Кръстев, който преди седмица умъртвил брачната половинка си. На причинителя на тежкото закононарушение Окръжната прокуратура в остарялата столица повдигна обвиняване по чл.115 от Наказателен кодекс за ликвидиране, оповестява "Труд ".

Държавното обвиняване настоя пред съда дядото да бъде оставен в ареста поради личната му сигурност, тъй като имало заплаха да постави завършек на живота си. Семейната любовна драма в третата възраст се разиграла предходната седмица. Ламби и Мария Кръстеви даже и на тази пределна възраст са имали пълностоен полов живот през целия си 50-годишен брак.

При аутопсията се оказало, че старата жена е правила секс малко преди да бъде убита. На 19 януари тя и мъжът й се скарали люто, тъй като бабата два дни не се била прибирала, а дядото я подозирал в невярност. Така разпрата прераснала в меле, което станало в кошарите на фермата им. Възрастният мъж по този начин се разгневил, че сграбчил цепеница и захванал свиреп да постанова жена си по цялото тяло, до момента в който не й предизвикал синини и оттоци.

След това разяреният брачен партньор запушил устата на жертвата с парцал, до момента в който умряла от задушаване. След това старецът завлякъл тялото в единия ъгъл на стопанската сграда и поставил до нея въже с примка, което да имитира, че се е обесила.

След два дни извикал брат си и му споделил: „ Мара се обеси “. После дядо Ламби самичък се обадил на телефон 112 и декларирал, че е разкрил жена си мъртва. При огледа на натрупа обаче били видяни следи от принуждение и криминалистите бързо разкрили, че става дума за насилствена гибел.

При разпитите Ламби Кръстев е направил цялостни признания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР