Окръжният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста извършителите

...
Окръжният съд в Ямбол остави за постоянно в ареста извършителите
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста имотни измамници, пребили мъж заради жилището му

Окръжният съд в Ямбол остави за непрекъснато в ареста причинителите на тежко престъпно закононарушение. Чрез щурм, със закани и нанасяне на побой предходната седмица двама мъже се пробвали да принудят 26-годишен мъж от Ямбол да им трансферира унаследен апартамент. След като били арестувани, в единия са открити телефона и ключовете от вкъщи на жертвата, газов револвер с 5 патрона, джобен нож и телескопична палка.


Организатор на закононарушението е 28-годишен мъж от Ямбол, осъждан за ликвидиране и бил предварително освободен преди 4 години. Мотивите и по предходното закононарушение също са свързани с имотна машинация.

Комисар Евгени Христов, зам.-директор на ОД на МВР-Ямбол: С опасения за здравето и живота си пострадалия показва на причинителите къде са документите. Те се срещат с тяхното наличие. Оставят го вързан, в съвсем безпомощно положение до идващия ден като му декларират, че ще бъде отведен при нотариус за прекачване на въпросния парцел...Дойчин Дойчев, областен прокурор на Ямбол: Това лице не се е превъзпитало, не се е поправило, защото знаете, че когато съда постанова едно наказване с изключение на преценката на осъщественото закононарушение на личността има задача да реализира задачите на персоналната и генералната предварителна защита т.е. това лице да се поправи с концепцията отсега нататък да не прави закононарушение, камо ли такива тежки. за жалост в тази ситуация се открива противоположното.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР