Окръжният съд в Плевен остави за постоянно в ареста 81-годишният

...
Окръжният съд в Плевен остави за постоянно в ареста 81-годишният
Коментари Харесай

Постоянен арест за 81-годишния, пребил до смърт с метална тръба жена си в Плевен

Окръжният съд в Плевен остави за непрекъснато в ареста 81-годишният мъж, който е обвинен за убийството на брачната половинка си, оповестиха от прокуратурата в Плевен.

 81-годишен плевенчанин умъртви по нечовечен метод брачната половинка си Виж още

Сигнал за тежкото престъпно закононарушение е получен на 29 януари в 13:45 часа в полицията. В жилището си в Плевен е открита мъртва 81-годишна жена. По натрупа й са били открити голям брой контузии.

Иззето е оръдието на закононарушението - железна тръба , по която са открити биологични следи, показват от прокуратурата в Плевен. Назначена е съдебнопсихиатрична експертиза за определяне вменяемостта на причинителя Л.И.

Окръжен съд - Плевен е счел, че, въз основа на събраните доказателства досега, обвиненият е направил закононарушението и че съществува заплаха той да се укрие, както и да извърши друго закононарушение, заради което е постановил взимане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Определението на Окръжен съд - Плевен предстои на неотложно осъществяване. То може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд - Велико Търново.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР