Окръжният съд в Мисури реши да спре заповедта за задължителна

...
Окръжният съд в Мисури реши да спре заповедта за задължителна
Коментари Харесай

Отмениха задължителната ваксинация на медици в 10 щата

Окръжният съд в Мисури реши да спре заповедта за наложителна имунизация за всички здравни служащи в общо 10 щата. Решението е оповестено в електронната база данни на съда, съобщи БГНЕС.

Според документа, ответникът, представляван от държавното управление на Съединени американски щати, би трябвало „ неотложно да прекрати използването “ на заповедта за наложителна имунизация за здравни служащи и други участници в стратегии за здравно обезпечаване на Medicare и Medicaid в Аляска, Арканзас, Айова, Канзас, Мисури, Небраска, Ню Хемпшир, Северна Дакота и Уайоминг. Окръжният съд на Мисури се съгласи с ищците (представени от упоменатите щати), че решението е признато от федералното държавно управление, само че не е утвърдено от Конгреса на Съединени американски щати.

В началото на ноември Белият дом подреди на към 84 милиона чиновници на частни компании да бъдат имунизирани против новия ковид или постоянно тествани до 4 януари 2022 година През този интервал се изисква и здравните служащи да бъдат имунизирани. Според оценките на управляващите, общо става дума за към 17 милиона души.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Смъртността от ковид и общите равнища на заразяване може...

Според университета Джон Хопкинс, който въз основа на информация от федералните и локалните управляващи, пресмята, че в Съединени американски щати към този момент има над 48,3 милиона случая на коронавирусна зараза от началото на пандемията, а повече от 777 хиляди души са умряли. И по двата индикатора страната е преди всичко в света.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР