Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи досъдебното производство за тежката

...
Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи досъдебното производство за тежката
Коментари Харесай

Разследват катастрофата, в която загина Ферарио Спасов

Окръжната прокуратура във Велико Търново управлява досъдебното произвеждане за тежката злополука през вчерашния ден по здрач, в която край село Шереметя почина футболният експерт Ферарио Спасов.

Все още няма обвинен за тежкия случай. От Окръжната прокуратура във Велико Търново не дават изказване за медиите, в прессъобщението се показва, че младият лидер и спътницата му са леко потърпевши. Пробата за алкохол е негативна, не се показва има ли инспекция за опиати. Причините и събитията по злополуката ще бъдат изяснени в хода на следствието и при събиране на задоволително доказателства за отговорно държание, виновното лице ще бъде привлечено към отговорност, показват от Окръжната прокуратура във Велико Търново.

Сблъсъкът е сред автомобила, в който е пътувал 61-годишният Ферарио Спасов, и бял състезателен " Мерцедес ", ръководен от 24-годишен лидер с 16 месеца стаж, оповестиха източници от полицията. И двата автомобила са пътували в посока София и злополуката е станала на влажен сектор от основния път София - Варна край село Шереметя към 17 часа през вчерашния ден. По свидетелства на очевидци белият автомобил се е движил с доста висока скорост и е подхванал рисково изпреварване на неразрешен сектор.

Именитият футболен треньор Ферарио Спасов се е прибирал към Ловеч от футболна среща в горна Оряховица, където е играл ръководеният от него „ Дунав “ – Лом.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР