Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем мъжа на 50

...
Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем мъжа на 50
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъжа, задържан за убийството в Първомай

Окръжната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен мъжа на 50 година, за това, че на 24 януари в Първомай, съзнателно умъртвил мъж на 33 година, оповестиха от обвиняването.
На 25 януари в ранните часове, е бил подаден сигнал на тел. 112 за умрял мъж след нанесена му прободна рана с нож в корема.
Установено е, че часове по-рано в къщата на 50-годишния мъж, се били събрали няколко души, с цел да се почерпят. Сред тях бил и 33-годишният мъж.
Между двамата зародил битов скандал, при който обвинения го пробол с нож в корема. Пострадалият е бил откаран в болничното заведение, където макар незабавната лекарска интервенция е умрял от пострадванията.
Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за установяване на мярка - непрекъснато задържане по отношение на него. Припомняме, че детайлности по случая бяха разкрити на брифинг на полицията и прокуратурата.
Извършителят е прочут на органите на реда. Той е осъждан е общо 9 пъти, като множеството действия са закононарушение срещу собствеността - обири, само че има и за причиняване на междинна телесна щета. Има една изтърпяна присъда за много дълго време през 90-те години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР