Мис България 2012 - Габриела Василева, е имала неприятно изживяване

...
Мис България 2012 - Габриела Василева, е имала неприятно изживяване
Коментари Харесай

Бивша Мис България закъса на пътя, отнесе псувни и крясъци

Мис България 2012 - Габриела Василева, е имала неприятно преживяване на пътя. Красавицата е закъсала на основен бул. в столицата, само че защото не могла да реалокира или да поправи колата си, получила много рецензии и крясъци от други водачи.

Тя споделя, че е разочарована от отношението на останалите водачи, защото с изключение на всичко останало и никой не е спрял да й помогне.

" Аварирах с колата на основен бул.. Нямах алтернатива да я преместя или пък поправя. Докато чаках да пристигна мъжът ми, всеки, ВСЕКИ “човек ” от автомобил ми свиреше! Дори рейсовете! Крясъци, ръкомахания, междинни пръсти, псувни, клаксони от преди моята кола, до мен, и чак откакто ме подминат. Един човек НЕ СПРЯ да ми помогне, или да попита имам ли потребност от помощ, като бе очевидно, че имам. Един.

Не се сърдете на страната, на ръководещите и така нататък Гнила е единицата! От горе всичко се вижда. И на всекиму съгласно добротата и сърцето ", споделя Василева.

Нейни познати и почитатели не бяха сюрпризирани от държанието на другите водачи, тъй като са има сходни прекарвания.

" Не си единствена,за страдание. Същото се случи на приятелката ми,която беше бременна и с огромния стомах на едно пловдивско кръстовище го отнесе същого. Накрая пристигнали служители на реда и избутали колата. ", написа Гергана Г.

" Преди години аварирах на автомагистрала Хемус - същата история беше. Няма оправия… ", прибавя Йордан М.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР