Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем 21-годишния Димитър Тонкев

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем 21-годишния Димитър Тонкев
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняем сина на убития във Виноградец ресторантьор

Окръжната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен 21-годишния Димитър Тонкев от Виноградец, който през вчерашния ден бе арестуван дружно с още четирима в родното си село Виноградец. Младежът, който е наследник на убития на 31 август ресторантьор Наско Тонкев, е измамен под отговорност за държане и разпространяване на опиати на трима души – амфетамини и марихуана, от юни до 15 септември, оповестяват от държавното обвиняване.

Разследването против него е почнало на 26 август. На 16 септември Димитър е арестуван, наложена му е 72-часова мярка за неотклонение. Предстои Окръжната прокуратура в Пазарджик да внесе искане за задържане под стража.

Обвиняемият е арестуван след съвсем едномесечно следствие под наблюдението на прокуратурата, дружно с още четирима души, съгласно информация на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Първоначално е задържан млад мъж от Белово, в чийто автомобил при инспекция е намерено прахообразно вещество. Полеви тест посочил, че това е амфетамин.

Междувременно в село Виноградец е тествана друга кола, карана от 21-годишен мъж от село Величково, с който пътували още двама на същата възраст от Виноградец и Ракитово. С дрегер е открито, че водачът кара под влияние на марихуана.

При последвалите претърсвания в къща на 31-годишен мъж от Виноградец са открити и конфискувани 147 патрона от гладкоцевно и нарезно оръжие без позволение.

Разследването продължава с разпити на очевидци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР