Окръжна прокуратура-София наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по чл.

...
Окръжна прокуратура-София наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по чл.
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура-София обвини и задържа мъж от Годеч, убил майка си с брадва

Окръжна прокуратура-София следи досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 116, ал.1, т.3 пр.1, вр. член 115 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране, осъществено в гр. Годеч, Софийска област. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 22.02.2023 година в частен дом в гр. Годеч, 40-годишният К.Н. съзнателно умъртвил майка си, нанасяйки й удари с секира в региона на главата. След действието той персонално се обадил на телефон 112.

Извършителят е арестуван в жилището в Годеч. Спрямо него е предявено обвиняване и той е арестуван за период до 72 часа от прокурор за довеждането му пред съда. К.Н. отхвърля да дава пояснения за претекстовете за тежкото закононарушение.

Пробите с дрегер и дръг-чек са дали позитивни резултати за алкохол и за опиати. Взета е кръвна проба, назначена е експертиза за установяване наличието на алкохол и наркотично вещество в кръвта на обвинявания. Мъжът е осъждан за осъществен от него обир.

Предстои Окръжна прокуратура-София да внесе в съда искане за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Работата по случая продължава.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР