Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за

...
Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за
Коментари Харесай

След обиск в две пловдивски села: Полицията откри над 7 кг различни наркотици

Окръжна прокуратура-Пловдив притегли като обвинени и задържа двама мъже за държане за разпространяване три типа опиати.

Прочетете още
48-годишен и 47-годишен са с обвинявания за това, че 20 януари 2024 година, в село Бойково, и село Храбрино  сами и като съучастници, без съответно позволение са държали за разпространяване наркотични субстанции в огромни количества. Общото тегло на откритата марихуана, амфетамин и кокаин е 7 кг 438 грама.  По-големият е упрекнат самостоятелно   за държане на наркотични субстанции в огромни размери за разпространяване.

 

Арестът на двамата става на 20 януари 2024 година, откакто полицейски чиновници направили претърсвания в стопанска сграда в село Бойково, в лек автомобил, ръководен от по-младия в  Храбрино, както и в жилище в  Пловдив, благосъстоятелност на 48-годишния. В постройката, колата и жилището, както и при персонален обиск на по-младия, са били открити общо над 7 кг марихуана, а също по този начин и дребни количества кокаин и амфетамин, предопределени за разпространяване.

Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР