Окръжна прокуратура-Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на

...
Окръжна прокуратура-Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на
Коментари Харесай

Разкрития за ада в Червен бряг: Деси 2 пъти подавала молба за развод, открита е с 6 прободни рани

Окръжна прокуратура-Плевен управлява следствието по досъдебно произвеждане за убийството на Десислава М.,на 42 година, от брачна половинка ѝ Коци К., на 57 година
Сигналът за осъщественото закононарушение е подаден към 06.50 часа на 10.04.2024 година на телефон 112.
В началния стадий на следствието е открито, че потърпевшата Десислава М. и Коци К. са съжителствали взаимно от 2002 година, като от към 20 години живеели в Испания. През 2016 година те сключили цивилен брак, написа Блиц.
Към края на 2023 година Десислава М. се завърнала в България, дружно с двете им деца. Жената два пъти подавала молби за бракоразвод до районния съд, които след това оттегляла.
В началото на 2024 година Десислава М. подала молба до районния съд за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. Малко по-късно тя отдръпнала молбата, като издадената заповед за незабавна отбрана била обезсилена и делото било прекъснато.
До момента на случая двамата съпрузи, дружно с двете им деца, живеели в къща, стопанисвана и населявана от родителите на Десислава М.
Сутринта на 10.04.2024 година майката на жертвата намерила тялото ѝ в фамилната спалня.
При осъществения оглед по тялото на Десислава М. са установени шест прободни рани във врата, в мишницата и в гърба. В същата стая, където е открит трупът на Десислава М., е открит и нож, с който съгласно първичната версия се допуска, че е осъществено закононарушението.
По-късно е открито тялото на самообесилия се Коци К. в къща, която той бил закупил преди месеци.
По делото се ревизират разнообразни версии по отношение на претекстовете, изискванията и способите и средствата за осъществяване на действията, като следва да се извършат спомагателни огледи на местопрестъпление, разпити на очевидци, да се назначат експертизи и да се съберат и други доказателства за определяне на аргументите, довели до осъщественото закононарушение.
Действията по следствието продължава под управлението на Окръжна прокуратура-Плевен от проверяващ служител на реда от ОД на МВР-Плевен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР