Окръжна прокуратура - Габрово работи по версията за умишлен палеж

...
Окръжна прокуратура - Габрово работи по версията за умишлен палеж
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва палеж на предприятие в габровско село


Окръжна прокуратура - Габрово работи по версията за тенденциозен палеж на дружество за отработване на мазнини, оповестяват от институцията. Чрез камери от прилежащ парцел са открити двама души, които съзнателно са направили дейности, вследствие на които поражда пожар, който унищожават 12 чиновници на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “. 

Назначен е наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура в Габрово, като, с изключение на механически експертизи, следва разбор на видеоматериали от прилежащи парцели и в селото, определяне на самоличността на двете лица от видеозаписите, определяне на коли на хипотетичните причинители, за които има данни, че са засечени в придвижване сега за пожара. Предстои определяне на аргументите, довели до пожара, допълниха от пресцентъра на Окръжната прокуратура в Габрово.

Работи се по уточняване и откриване, с изключение на на авторството, само че и на това дали причинителите са провокирали пожарът по лични подбуди или става дума за обезпечение и интервенция на външни фактори. 

Пожарът породи на 8 януари в габровското село Враниловци. На телефон 112 постъпва сигнал към 02:50 часа в индустриална база и горящи два товарни автомобила с материални вреди и без потърпевши и починали хора. В ликвидирането му са взели участие 12 чиновници и два противопожарни автомобила от Габрово и един от Севлиево. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР