Окръжна прокуратура – Търговище ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжна прокуратура – Търговище ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Три трупа и няколко ранени след адско меле между товарен автомобил и кола край Попово

Окръжна прокуратура – Търговище управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежък пътен случай, при който са починали трима души и други двама са ранени
Окръжна прокуратура – Търговище управлява досъдебно произвеждане по отношение на тежък пътен случай, при който са починали трима души, а други двама са потърпевши. Произшествието зародило към 20:00 часа на 21 март 2023 година на пътя с. Ковачевец – град Попово, предава Блиц.
Причините за тежката злополука се обясняват. Според първичната информация, при излизане на товарния автомобил от крайпътна отбивка се е стигнало до конфликт с лекия автомобил, движещ се в същата посока.
На място са починали трима души – две дами на възраст 24 година и 70 година и мъж на 45 година Тежко потърпевша е 21-годишна жена, която е настанена в болнично заведение с действителна заплаха за живота. Водачът на лекия автомобил (25 г.) е получил фрактури на двете ръце. Леко са потърпевши и лидерът на камиона (66 г.) и неговият сателит (57 г.).
Направените проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на двамата водачи са негативни. По-младият мъж е недееспособен лидер, а лидерът на товарния автомобил е професионален водач.
Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи, разпитват се очевидци на случая. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до съдбовния случай продължава под управлението и надзора на Окръжна – прокуратура – Търговище.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР