Окончателните заключения ще бъдат направени от експерти по взривни вещества.

...
Окончателните заключения ще бъдат направени от експерти по взривни вещества.
Коментари Харесай

Русия удари детска площадка в Харков с нов снаряд. Има убит, какт...

" Окончателните изводи ще бъдат направени от специалисти по взривни субстанции. Този арсенал е задоволително мощен, с цел да унищожи действително двете къщи, сред които е попаднал, и няколко къщи на разстояние ", сподели Тимошко.

Броят на ранените при съветската офанзива все още е 16 души. По думите на кмета на Харков Игор Терехов един човек е умрял.

 

Четири деца на възраст сред 3 месеца и 13 години са измежду ранените, оповестява Suspilne, като се базира на началника на Харковската регионална полиция Владимир Тимошко.

 

" В резултат на ударите по Харков са ранени деца на възраст 3 месеца, 1,8 години, 10 и 13 години ", се споделя в отчета на полицията.

 

Експлозиите са чути в Харков към 16:00 ч. Руснаците са нанесли удари по Шевченковския регион.

 

По предварителна информация за първи път от две години насам врагът е употребявал едрокалибрен управляем арсенал.

 

" Руснаците не са употребявали самолети за нанасяне на удари по жилищни региони в Харков от две години. Тези два удара са първите за това време ", сподели началникът на следствения отдел на Харковската полиция Серхий Болвинов.

Експлозията е станала на детска площадка сред две високи здания, оповестява сътрудник на Suspilne Kharkiv. Взривната вълна е откъснала фасадите и балконите на най-малко две здания. В непосредственост до един от входовете е открит мъртвец.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР