Около 500 двойки отпразнуваха своите бракове под синьото небе в

...
Около 500 двойки отпразнуваха своите бракове под синьото небе в
Коментари Харесай

500 двойки с масова сватба в Ню Йорк

Около 500 двойки отпразнуваха своите бракове под синьото небе в неделя на събитие в Ню Йорк, целящо да излекува раните от пандемията COVID-19.

С гирлянди на главите си двойките, доста от които към този момент бяха сключили брак, вървяха в върволица преди символичната гала , водена от имам, равин и свещеник.

Някои от тях едвам сдържаха сълзите си.

" Трябваше да се венчаем на 24 март 2020 година на Хаваите, само че пандемията анулира всичко ", споделя Ерика Хекман пред Агенция Франс Прес, хванала на разположение брачна половинка си Ричард в празничната атмосфера в парка Дамрош.

Двойката, която чака дете, подписа брак на идната година на покрив, като участваха единствено най-близките членове на фамилията.

" Всички носеха маски ", спомня си 35-годишната Ерика.

" Беше доста дребна женитба... тъй че в този момент се усещам като на в действителност огромно събитие - да дойда и да чествам с други хора, които са минали през същото ", споделя 37-годишният Ричард.

Просто честваме любовта.

Животът в Ню Йорк през 2020 година, мощно обиден от пандемията, замря, а фотоси на пустия Таймс Скуеър и спонтанните морги се трансформират в емблеми на рецесията.

Събитието, проведено от центъра " Линкълн " - фамозния комплекс за изкуства в горната част на Уест Сайд в Манхатън, беше оповестено като празник за двойките, чиито проекти за женитба са били комплицирани.
 

— Spectrum News NY1 (@NY1)
Но всички бяха добре пристигнали.

Някои от тях, като Естер Фризнер Стъцман и брачният партньор ѝ Уолтър Стъцман, са женени от десетилетия.

" Той ми даде обещание пътешестване до Париж ", сподели тя с усмивка.

Лойд-Клайн, която се омъжи за брачната половинка си Аниса през 2008 година в Торонто, Канада, беше щастлива, че " има ден, в който просто се чества любовта.

" Ние сме еднополова двойка, за нас е доста значимо да излезем, да честваме и да се покажем тук обществено, доколкото можем ", сподели 56-годишната жена.
59-годишната Ан-Мари Колон се разхождаше измежду двойките със фотография на годеника си Луис Стивън, професор от квартал Бронкс, който умря от коронавирус през април 2020 година

" В седмицата, в която той умря, трябваше да сме в Аруба и да се оженим. И по тази причина си помислих, че да дойда през днешния ден ще бъде прекрасен празник за живота, който имахме дружно с него в продължение на 11 години ", сподели тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР