Около 13 на сто от германските компании използват понастоящем изкуствен

...
Около 13 на сто от германските компании използват понастоящем изкуствен
Коментари Харесай

Около 13 на сто от германските компании използват изкуствен интелект

Около 13 на 100 от немските компании употребяват понастоящем изкуствен интелект, а 9 на 100 възнамеряват да го създадат. Това се показва в изследване на мюнхенския институт " Ифо " (Ifo), оповестено през днешния ден и представено от ДПА и Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Всяка трета компания в промишления бранш употребява изкуствен интелект или възнамерява да го направи, както и 20 на 100 от фирмите в секторите на услугите и търговията на дребно, и 15 на 100 от строителните компании.

Около 40 на 100 от фирмите в Германия не се интересуват в сегашния миг от изкуствения разсъдък, като в строителството процентът нараства до 60 на 100.

Базираните върху изкуствения разсъдък системи обработват огромни размери данни благодарение на логаритми, с цел да бъдат взети бързи решения с автоматизиран разбор.

В икономическото си изследване през юни " Ифо " е попитал към 9000 компании от името на Ханзейския блокчейн институт (Hanseatic Blockchain Institute) дали употребяват изкуствен интелект или възнамеряват да го създадат, разискват ли тематиката или въобще не са ангажирани с нея.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР