Около 07:25 ч. на първокласния път Русе-Разград, в района на

...
Около 07:25 ч. на първокласния път Русе-Разград, в района на
Коментари Харесай

Три произшествия с ранени в русенско за денонощие

Около 07:25 ч. на първокласния път Русе-Разград, в региона на кръстовището с второразреден път /II-23 / Русе-Кубрат, е зародило ПТП сред два автомобила. 20-годишен лидер на лек автомобил „ Хонда “, движещ се в посока Русе, е позволил нарушаване като не е съумял да управлява непрестанно МПС, в резултат на което се е отклонил вляво по посока на придвижването си и е блъснал челно изчакващ в лентата за ляв завой товарен автомобил „ Пежо “, ръководен от 59-годишен мъж. При удара е потърпевш лидерът на хондата. По данни от прегледа в болничното заведение той е с диагноза - контузия на меките тъкани по тялото и е отказал хоспитализация. Произшествието е документирано по административен ред с причина - лидер не управлява МПС. Пробите за алкохол са дали негативен резултат.

Около 08:10 ч. в гр. Русе на ул. Филип Станиславов, кръстовище с ул. Зорница в посока бул. Васил Левски, е станал пътен случай, поради нарушаване в разпоредбите за отдалеченост. При изясняване на произшествието на място чиновници на пътна полиция са открили, че лидерката /24 г./ на лек автомобил БМВ не е спазила нужната отдалеченост от движещото се пред нея МПС и е блъснала откъм гърба намаляващ скоростта си лек автомобил „ Нисан “, ръководен от 73-годишна жена. След конфликта нисанът е траял придвижването си в права посока и се е блъснал в престояващ преди пешеходна пътека товарен автомобил „ Дачия “. Леко са потърпевши лидерката на нисана и лидерът на товарното возило, които са откарани за обзор в болница, като тя е освободена за домашно лекуване, а той е оставен за наблюдаване. Пробите за алкохол са дали негативен резултат. Произшествието е документирано по административен ред.

Водач на електрическа тротинетка е настанен в болница, откакто е паднал при придвижване с транспортното средство. Произшествието е зародило към 14:20 ч. на бул. Цар Освободител в Русе, на кръстовище с ул. Цибър в посока ул. Цар Асен. При изясняване на случая на място е открито, че 41-годишният лидер на самостоятелно електрическо транспортно средство при придвижване е изгубил надзор и е паднал на пътното платно, удряйки главата си в асфалтовата настилка. Той е бил откаран от екип на ЦСМП в незабавното поделение към УМБАЛ „ Канев “, където след обзор е диагностициран с лекотъканни контузии по тялото и по главата. Настанен е за наблюдаване в здравното заведение. Инцидентът е документиран от екип на пътна полиция, издадени са талони за взимане на проби за химическо проучване за приложимост на алкохол.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР