“Зависимостите на Елена отдавна са ясни. Така лидерът на БСП

...
“Зависимостите на Елена отдавна са ясни. Така лидерът на БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Зависимостите на Елена отдавна са ясни

“Зависимостите на Елена от дълго време са ясни ”. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява пред бТВ появяването в листите на Движение за права и свободи за европейски избори на Елена Йончева, която сега е евродепутат с поддръжката на социалистите.

“И съответно Елена, и други случаи са разочароващи, когато хвърлиш старания, сила, дадеш доверие на някого, работиш. Увличаш след себе си хора, тъй като аз съм убеждавала цялата партия за такива кандидатури да ги поддържат и най-после получаваш това. Разбира се, че е разочароващо ”, сподели още Нинова по адрес на Йончева.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и претендента за кмет на София на локалните избори през есента на м.г. Ваня Григорова, издигната с поддръжката на Българска социалистическа партия, която преди дни изрази желание да се включи в изборите за народен парламент като повежда “Солидарна България ". Част от обединението е и различен претендент за кмет на София, подсилен от Българска социалистическа партия при локалните избори през 2019 година - Мая Манолова.

“Ние не сме се разделяли, искам триумф на дамите. Това е съревнование ”, сподели Нинова.

Тя изясни и, че “моделът ГЕРБ е алена линия ” за Българска социалистическа партия и, че е притеснителното, че благодарение на ПП-ДБ този модел се е узаконил.

По отношение на Политическа партия и Демократична България, Нинова уточни, че са предадолимного хора.

" Нашето мнение е, че би трябвало да се търси надпартийно, национално, програмно държавно управление и да го направляваме през Народното събрание, а не да е това, което видяхме последните месеци. Затова изключих политическите водачи. Трябва ниправителство на националното избавление ", сподели Нинова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР