Оказваме пълното съдействие за транспортиране на тялото на Атанас Скатов.

...
Оказваме пълното съдействие за транспортиране на тялото на Атанас Скатов.
Коментари Харесай

Захариева отговори на нападки на Заев, коментира и смъртта на Скатов

Оказваме цялостното подпомагане за превозване на тялото на Атанас Скатов. Имах голям брой диалози с мениджъра на Скатов, министър председателят също, само че от компанията, която провежда изкачването имаше разнообразни версии за гибелта му. Това съобщи пред Нова вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на.

По формален документ повода за рухването му е скъсано въже, само че желаеме цялостно следствие, сподели още вицепремиерът.

За Сърбия и Северна Македония

"Вчера професорът се оправда, че репликата му не била за всички българи. Трябва малко повече отговорност и мисъл преди да се приказва ", отговори Захариева на изявление на проф. Драган Симеунович.

Ето и още една част от думите на сръбския професор: „ Българите са зверове, които избиват всичко пред себе си. “ „ Българите са изкормвали бебета от утробите на бременни дами и по-късно са ги изгаряли живи. “ „ Да не забравяме и българизацията. Те избиваха свещеници и учители в Сърбия и по-късно въвеждаха българско обучение в учебните заведения ".

С съдружните ни сътрудници нямаме другия по македонския въпрос, заяви външният ни министър.

"Много ли е кардинално да възпитаваш потомство след потомство с ненавист към един народ ", отговори Захариева на Зоран Заев.

Вчера министър председателят на С. Македония посочи, че "непринципната позиция на България е попречила на провеждането на първата междуправителствена конференция с Европейски Съюз, с което трябваше да бъде ознаменувано началото на договарянията ".

Ние желаеме Северна Македония да е част от Европейския съюз. Това, което ни питат всички е за какво не стартират договаряния, а в процеса да се решат проблемите ни. Само, че не може всичко да се реши за ден, прочувствени са, само че искахме няколко стъпки преди процеса по одобряването, разкри вицепремиерът.

За Жозеп Борел

Борел не би трябвало да бъде отхвърлен, това ще усили напрежение, съобщи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на във връзка новината, че Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен и още 72 евродепутати желаят оставката на Жозеп Борел. Поводът е визитата на висшия представител на Европейски Съюз за външната политика в Москва, което, съгласно тях съществено е навредило на репутацията на Общността.

"Борисов не се крие зад някого. Трябва отговорност и да се покаже по този начин ", разяснява Захариева тематиката за бъдещите парламентарни обединения след изборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР